19 Nisan 2013 Cuma

KURDALE DEN TAÇ

Kurdale den taç yaptım.İster lohusa tacı olarak.İster kına gecenizde kullanın.İsterseniz gündelik yaşamda .Siz nereye uygun görürseniz orada kullanmaya uygun bir taç.Sadece iyi ve hayırlı günlerde kullanmanız dileğiyle. Farklı renklerde çalışılabilir.                                                                              

KAFTAN MOTİFLİ TESPİH






Kaftan desenli tespih.Nigar hanımın tasarımını kendimce yapmaya çalıştım.Ben beğendim inşallah sizlerde beğenirsiniz.Kız çeyizlerinde ve gelin, damat bohçalarının olmazsa olmazı tespih.Daha farklı reklerde ve desende çalışılabilir.İsteyin biz sizin zevkinize göre çalışalım.

KAPI SÜSÜ



Bebeğinizin odasına kapı veya duvar süsü.Tren,uçak,uçurtma,araba ve gemi.Hepsini bir araya getirdik güzel bir bebek odası süsü yaptık.Tamamen el işi olan duvar süsümüz elyaf ve lavanta dolguludur.Çocuğunuzun odası hem güzelleşsin hem mis gibi koksun onu nazarlardan korusun.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

KEÇE ANAHTARLIK




Keçe anahtarlık.Keçe mantar ev  anahtarlık.Rengarenk.Bebek şekeri olarak misafirlerinize hoş bir hediye.

12 Nisan 2013 Cuma

YATAK ÖRTÜM


Yatak örtüm.Feshane 20011 sergisi için hazırladığım Akdeniz Esintileri temalı yatak örtüsü.Desen arkadaşımız Zeynebin.Ellerine sağlık arkadaşım.Çizimde kolay görünüyodu .Ama  yapması. Arkadaşımla her karşılaşmamızda yaktın beni diyorum.Görmüş olduğunuz desenle tek,tek kumaştan kesilerek ve üzerleri işlenerek oluşturuldu.Kumaşın üstüne farklı bir kumaş uygulanarak yeni kumaş deseni oluşturuldu.Ve bu örtü tamamen el işidir.Üst kısmı sadece elde aplike edilmişti.Yani hiç makine ile dikilmemiştir.Pullar tek tek işlenmiştir.Hazır değildir.Dediğim gibi el emeği göz nuru.Bu örtüme yardım eden  KARTAL İSMEK MEFRUŞAT VE KIRK YAMA 2011 öğrencilerine TEŞEKKÜRLER.Ve hocamız NEVRİYE BÜYÜKÇOLPANA sonsuz TEŞEKKÜRLER.Hakkınızı helal edin.Uykusuz gecelerime ve sergiye yetişterme stresime,2 ay çekilen zahmete değdi.

11 Nisan 2013 Perşembe

Nikah Şekeri


Kalpli gelin damat temalı keçe anahtarlık.Nikah şekeri olarak kullanabileceğiniz çok şık anahtarlık.Misafirleriniz ve sizin için farklı bir nikah şekeri düşünürseniz işte size bir seçenek.Lavanta dolgulu.Mis kokulu.

KEÇE MAGNET

Uyuyan bebek magnet.
Fotoğraf
Uyuyan bebek kapı süsü
Uyuyan bebek şekeri magnet.Ben bunları çalışırken çok zevk aldım.Yabancı kaynaklı bir sitede gördüğüm de de çok sevmiştim.Çok şirinler değil mi?Siz ne dersiniz bebek şekeri olarak çok uygun bence.Birde kapı ve duvar süsüne ekledim bebeğimizi.Daha önce paylaşmıştım.Bu benim tasarımım.Nasıl olmuş?Bulutlara bebeğinizin ismini yazdırabilirsiniz.İyi ve sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle.



Bebek şekeri gökkuşağı magnet

Keçeden gökkuşağı magnet bebek şekeri.Bebeğinizin veya eviniz için okutacağınız mevlitlerde misafirlerinize güzel bir hediye.Sizden sevdiklerinize bir hatıra.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

6 Nisan 2013 Cumartesi

BABET


 Bebeklerden sonra sıra büyüklerde.Keçeden kurdela nakışlı babetler.Resimde gördükleriniz BEŞ yaşındaki bir kızımızın.Annesinin isteği üzerine hazırlamıştır. Dışın da pembe keçe astarın da yeşil pamuklu kumaş kullanılmıştır.Hareketli kızımızın kaymaması için de tabanında suni deri kullanılmıştır.İstenilen renk ve desende hazırlanabilir.

BEBEK BATTANİYESİ HAZIRLIK AŞAMASI




BEBEK BATTANİYESİ



Keçeden polar üzerine çalıştığım bebek battaniyem.Garanti bankasının son reklamındaki karakterler.Kimine göre Bremen Mızıkacıları.Eşek,köpek,tavuk ve kuş.Bu dörtlüden güzel bir bebek battaniyesi çıktı bence.Siz ne dersiniz.Sizin de çocukluğunuzdan kalma unutamadığınız bir masal varsa tema olarak işleyelim .Bebeğiniz için güzel bir battaniye yapalım istermisiniz? Mesaj atın yeter.

3 Nisan 2013 Çarşamba

Keçe ceptelefonu kılıfı


Keçeden cep telefonu kılıfı.Bu senenin modası Baykuş temalı.Renk, renk .Yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim.Eksik veya yanlış bulduğunuz her hangi bir şey varsa paylaşırsanız memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.