25 Temmuz 2013 Perşembe

KEÇE KAPI VE DUVAR SÜSÜ



Keçeden isme özel kapı ve duvar süsü.Rengarenk ayıcıklar.Baba ayı,anne ayı ve mink yaramaz.Hepsini ayrı renk çalıştım.İsteğinize göre tek renk veya sizin tercih ettiğiniz renklerde de çalışabilirim.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.Fiyat:50 tl.

KEÇE KAPI VE DUVAR SÜSÜ



Keçe den  rengarenk kapı ve duvar süsü.Baykuşlarla ve çiçeklerle süslü.İstenilen isim yazılabilir.Renkleri isteğinize göre oluşturulur tercih sizin.Fiyat:45 tl

KEÇE KAPI VE DUVAR SÜSÜ



Keçe kapı ve duvar süsü.Hayvanlarla süslenmiş isme özel bebek odası süsü.Safari hayvanları ve onları bekçisi.İstenilen renklerde hazırlana bilir ve istenilen hayvan eklene bilir.Tercih sizin.Fiyat:40 tl dir.

15 Temmuz 2013 Pazartesi

ALLAH(c.c) MUHAMMET(s.a.v)






 Her evde olması gerektiğine inandığım ALLAH(c.c) ve MUHAMMET(s.a.v) isimleri.Turkuaz rengine boyayıp,taşlarla süsledim.Mat vernik atınca bitmiş olacak.Yüce rabbim peygamber efendimiz Hz. MUHAMMET'in yüzü suyu hürmetine evimizden bereketini ve rahmetini eksik etmesin.Hayırlı ramazanlar.




CEP TELEFONU KILIFI



Kumaştan cep telefonu kılıfı.Bazen dışarı çıktığımda çanta taşımak istemiyorum.Ama hem cep telefonu,hem de cüzdan ikisi bir arada olunca taşıması zor.Bu cep telefonu kılıfını iki işi de hallediyor.Özellikle tatilde.Plaj çantasında fazla yer de kaplamıyor.Netten alıntıdır.Güzel bir fikir.Siz ne dersiniz.

TAŞLI TERLİK





Netten görüp çok beğendiğim terlik süsleme.Taşlarla ve kurdele ile parmak arası terlikler ışıl, ışıl oldu.İster ucundaki aksesuarı takmadan kullan.İster bir aksesuarla  renklen dir.Tamamen size kalmış. Benim iki seçenekte hoşuma gitti. Tercih sizin.

KEÇE BEBEK ŞEKERİ



Keçeden kelebekli bebek şekeri.Pularla işlenmiş olan kelebeğimiz bebeklerinizin mevlitlerinde,çocuğunuzun doğum günlerinde arkadaşları ve misafirleriniz için hoş bir hediye.Tamamı el yapımıdır pullar dikilmiştir yapıştırma değildir.FİYAT:3 tl dir.

BEBEK VE NİKAH ŞEKERİ





Keçe kalpli bebek ve nikah şekeri.Bebek mevlitlerinde misafirlerinize hoş bir hediye.Nikah şekerim bana özel olsun diyenlere farklı bir seçenek.Kalplerimize kurdela isim kartı yerleştirilecektir.Aceleci bir tarafım olduğu için bitmeden paylaştım.Sünnet düğünü için hazırlanıyorlar.Renk seçeneğimiz şuan için 10 dur.FİYAT:2.5 tl dir.Tamamı el işidir pullar dikilmiştir.

13 Temmuz 2013 Cumartesi

keçe kapı ve duvar süsü




Keçe den bebek odalarına isimli kapı veya duvar süsü.Baykuş temalı çiçeklerle süslü .Lavanta ve elyaf silikon dolgulu.Bebeğinizin odası mis gibi lavanta koksun.İstenilen renk terciğinizi belirtin uygulayalım.İsteğiniz desen ve tama çalışılır.Bu kapı süsümüzün FİYATI: 25 tl dir.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.